ALS JE PLANNEN IN HET WATER VALLEN…

dan maak je gewoon nieuwe plannen. Oké, eerlijk. In het begin van deze crazy Corona periode had ik heel wat moeite om te aanvaarden dat onze reisplannen in het water vielen. Maar ik heb me erover gezet (of dat probeer ik toch). Uitstel is geen afstel. En dus maken we nieuwe plannen, vééééél nieuwe plannen.

Benieuwd?

Ik houd jullie niet langer in spanning. Al maken we voor dit jaar niet zoveel plannen meer. We gaan ervan uit dat we de zomervakantie binnen de Belgische grenzen zullen moeten doorkomen en bergen onze grote plannen voor deze zomer op tot… Waar we wel nog op hopen is dat we misschien na de zomer een weekje naar het Zwarte Woud in Duitsland kunnen trekken. Maar dat zien we dan wel weer. Zo niet, dan hebben we ook deze trip nog te goed.

Onze roadtrip door Ijsland is een jaartje uitgesteld. Je verstand zegt: ‘wat is een jaartje nu in een mensenleven?’, maar je gevoel zegt: ‘noooooo, 1 jaar?’. Maar, we stellen het dus gewoon uit. Het is zeker geen afstel en we blijven dromen van deze prachtige bestemming.

We denken ook al wat verder… namelijk aan volgende zomer. We dromen van een tweemaandelijkse trip door Zweden – Finland – Noorwegen. Met vooral de aandacht op Noorwegen. Qua afstand lijkt ons dit wel haalbaar. Alleen wil ik daar zooooo graag kunnen wildkamperen en dus zijn we nog wat plannen aan het maken en ideeën aan het uitdokteren om onze camper hierop te voorzien. Vooral elektriciteit hebben we nodig voor de koelkast en wat licht en een raampje in de schuifdeur die ’s nachts op een kier kan staan terwijl de auto gesloten is, zijn een must om te kunnen wildkamperen. We hebben hier nog wel wat tijd voor, maar willen dit toch zeker tegen die reis in orde hebben.

En ondertussen groeit ons lijstje van landen die we willen zien: Canada, Ierland, Estland/Letland/Litouwen, Groenland…

Corona kan onze plannen dan wel op pauze zetten, maar niet onze dromen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *