BRIEF AAN GEORGES

Liefste, lieve, allerliefste Georges

Ons zomerkindje. Een seizoen die jou op het lijf geschreven is. Warm, zonnig, vrij en vrolijk. Alles in één compact, goudblond pakketje. Je bent lief, zacht en meest van al jezelf bij de mensen die je graag ziet. Pas dan zijn er geen grenzen. Geen grenzen voor je onuitputbare en eindeloze fantasie. Geen grenzen op het aantal geproduceerde en meest aanstekelijke lachbuien. Geen grenzen om hen en ons te tonen hoe graag je ons ziet.

Vandaag is het onze beurt om jou te vertellen wat we je elke dag doen voelen. Dat je geliefd bent tot in het oneindige. Dat we je angsten, vreugde, verdriet, boosheid, blijheid… mee helpen dragen. Want je hoeft het leven niet alleen te doen. Integendeel. Want het leven is zoveel beter met meer Georges.

Neem jouw tijd, jouw tijd. Laat je niet opjagen en go with the flow. Zoals je dat nu al zo goed kan. Verleer het niet en koester de tijd. En deel je superzachtste knuffels met jouw vrienden en familie. Met ons. En natuurlijk ook met Basiel en Ivonne.

Lieve Georges, met je lange wimpers, je wilde haar en je grote hart. Wat zien we je graag.

Dat jouw meter Marit er niet bij is doet ons veel verdriet. Maar we weten hoe trots ze op jou is en dat jullie voor altijd dikke vrienden zullen zijn. We zullen er dan ook voor zorgen dat jouw herinneringen aan haar nooit verloren zullen gaan.

We zien je graag. Ké Ko, love you. Tot in het oneidige en verder.

Papa & mama

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *