HARRY MALTER: HET GEZELLIGSTE FAMILIEPARK IN HET GROEN

Het familiepark Harry Malter stond al een tijdje op mijn lijstje. Het park ligt verstopt tussen bomen, velden en water en ligt op een boogscheut van Gent. Het is vooral gericht op peuters en kleuters, dus een ideaal moment om eens op verkenning te gaan met Georges. Tickets moet je op voorhand reserveren en je krijgt een plannetje ter beschikking. Net voor de ingang staat een reuze Gorilla, waar Georges graag eens mee op de foto wou. De zon is van de partij en dus kan deze dag nu al niet meer stuk. Let’s GO!

Er staan héél wat leuke en schattige kabouterhuisjes in het park. Allemaal zijn ze ingericht en kan je even binnen gluren. De grote schoen, was Georges zijn favoriet.

Het familiepark is niet zo super groot (3.5ha), maar heeft echt wel héél wat troeven. Je kan hier super schattige dieren bewonderen (kamelen, stokstaartjes, wasberen, cavia’s, lama’s, papegaaien, stekelvarkens…). De stokstaartjes blijven de all time favorite van Georges, hij vindt deze echt hilarisch (en ik stiekem ook).

Je hebt hier ook de mogelijkheid om een terrasje te doen. Je kan hier iets drinken en/of eten. Wij hadden onze eigen picknick mee. Maar je kan dus perfect ook daar iets eten. De terras ligt ook pal naast de speeltuin. Ideale positie om een oogje in het zeil te houden ;).

De speeltuin hier is echt DE MAX! Er zijn er eigenlijk twee, een kleinere en een hele grote. Het is een alternatief familiepark waar de nostalgie van af druipt. Ook bij de attracties die je hier kan vinden is het één en al nostalgie. Kleine tip, breng zeker wat kleingeld mee, vooral stukken van €0.50. Deze heb je nodig bij sommige (maar zeker niet alle) attracties. Onze kleine man vond het hier echt super. Hij had er de tijd van zijn leven! Wij komen zeker nog eens terug!

Vandaag was ook het ideale moment om onze nieuwe Got Bag uit te testen! Picknick, zonnecrème, drinken, reservekledij, koekjes, portefeuilles… alles zat er in! Echt z.a.l.i.g.! Wij hebben nog steeds niets negatiefs ontdekt. Dus zoek je nog een ruime, duurzaam gemaakte, mooie, degelijke rugzak. Dan ben je hier aan het juiste adres! Met de code VANTASTIC10 krijg je 10% korting op je rolltop backpack!

Wil je zelf ook tickets boeken voor het knusse familiepark Harry Malter, na het lezen van deze blog? Ik zou zeggen DOEN! En dit kan je via deze link doen.

Of zoek je nog meer inspiratie voor uitstapjes met de kinderen? Dan zijn volgende posts misschien wel voor jou!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *