AND THEN THE ADVENTURE BEGINS

Het is nu iets meer dan 2 jaar geleden dat we tot het besef kwamen dat we wat avontuur misten in ons leven. Ondanks dat we toen net mama en papa geworden waren van ons klein meneertje Georges, lonkte toch het avontuur en de uitdaging. Al de jaren voorheen reisden we met een tent. We reden zo snel mogelijk tot aan onze eindbestemming en bleven voor 2 of 3 weken op die ene plaats staan, om maximaal te ‘genieten’, zo wordt gezegd. Ik wil hier wel aangeven dat voor sommige mensen dit wél de optimale manier is om te genieten. Maar wij wilden dat niet meer, niet op deze manier. We wilden anders gaan genieten. Meer iets van, het gaat niet om de bestemming, maar om de weg er naar toe –filosofie.

Wat we zeker wisten, was dat we meer van de wereld wilden zien, meer van de wereld wilden beleven en ontdekken. Er moest en zou gewoon meer zijn in het leven, in ons leven. Want reizen verreikt het leven en ons zijn. We konden ons niet meer vinden in de routine waar zoveel mensen in ‘vast’ zitten. Een wandeling in de stad bracht ons op het geniale idee. We zagen een rode, oude camionette staan op de parking die perfect zou kunnen doorgaan als camper. We keken naar elkaar en we wisten het. We kopen een camionette en bouwen hem om tot een camper, van nul. Het moest wel wat budgetvriendelijk zijn, want we hadden net verbouwingen achter de rug. Maar, geef toe, hoe leuk is het niet om dit allemaal zelf te kunnen inrichten, decoreren en maken?

Dus zo gezegd, zo gedaan. We verkochten onze auto’s en na wat zoeken vonden we in januari 2017 de (voor ons) perfecte tweedehands VW Transorter T5 om er onze camper van te maken, ons stekje om de wereld mee te gaan ontdekken.

En daar startte ons avontuur!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *