TO IJSLAND OR NOT TO IJSLAND

Ik heb lang goede hoop gehad, maar ik moet ook eerlijk zijn tegenover mezelf. En dus spookt er steeds meer door mijn hoofd dat onze Ijslandtrip niet zal kunnen doorgaan. We weten allemaal wat de oorzaak hiervan is… Ik wil het nog niet helemaal opgeven, maar ik wil niet naïef zijn om dan binnen hier en een aantal dagen/weken het deksel op de neus te krijgen. Dus ga ik momenteel liever uit van worst case scenario en dat ze dus niet zal doorgaan.

Hoe jammer ik dat vind? Dat kan ik moeilijk in woorden uitdrukken. Reizen is leven en leven is reizen. Of zo zie ik dat toch. Dus met het idee dat dit nu niet zal doorgaan, komen er wel wat gevoelens los. We kijken hier al bijna een half jaar naar uit om samen met ons drietjes voor de eerste keer met het vliegtuig iets super crazy te doen. Wij, die vaak niet buiten onze comfortzone gaan, zullen onze plannen moeten aanpassen vrees ik. Ik heb nog geen contact opgenomen met Joker, omdat er op de website te lezen staat dat zij, in rangorde van dringendheid, de reizigers contacteren die binnen 1 maand vertrekken. Dus ik respecteer dat en ga er van uit dat we heel binnenkort zullen weten hoe of wat. Ik ben meestal pessimistisch en kan ook niet zo goed om met dergelijke veranderingen. Bert zal dat kunnen beamen dat mijn humeur volledig onder 0 kan zijn als we op reis iets niet kunnen doen wat ik heel graag wou doen, laat staan dat er nu een volledige reis niet zou kunnen doorgaan. Ik denk dat ik daar geen tekeningetje bij moet maken…

Maar ik probeer er nu toch wel wat positief naar te kijken. Natuurlijk wil ik zelf niet dat iemand van ons besmet geraakt, laat staan dat we kwetsbare mensen gaan besmetten. Ik heb natuurlijk ook nog wat tijd om te wennen aan het idee dat de reis (nu) niet zal doorgaan. Het zal natuurlijk nooit een goeie timing zijn dat er zoiets gebeurd, maar ik vind het persoonlijk echt echt echt bad timing. Nu zit er niets anders op dan te wachten op nieuws van het reisbureau.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *