SIGHTSEEING TUSSEN DE MOBILHOMES

Vorig weekend gingen we met ons drietjes naar het tweedehands motorhomesalon in de Xpo in Kortrijk. Vooral Georges keek er zijn ogen uit! Een Expohal vol met mobilhomes, het maakte nogal een indruk op onze kleine man. De ene was al groter en luxueuzer dan andere natuurlijk. En zelfingerichte campers zoals die van ons waren daar jammer genoeg niet te vinden, maar het was wel eens leuk om te zien hoe wij het niet willen. Al die luxe, lees als tv’s, spotjes, mega grote frigo’s, badkamer… dat is toch niet echt aan ons besteed.

Waarom zijn we gegaan?

Ik hoor het je al denken… waarom ga je dan naar die beurs? Wel, ik zal je een geheim verklappen. Tromgeroffel… We zijn aan het dromen van een reis naar het Noorden waar we kunnen wildkamperen, de ultieme vrijheid. Wildkamperen is trouwens iets dat op mijn bucketlijst staat. Maar om dit te kunnen doen moeten we dus wel zelf elektriciteit kunnen maken en opslaan. Ik had gezien dat er een stand ging zijn van Navex Elektro. Zij maken hele compacte modules, want veel plaats hiervoor hebben we eigenlijk niet, die je trouwens zelf kan installeren. Ze hebben ook verschillende mogelijkheden van zonnepanelen met onder andere flexibele zonnepanelen, wat dus super interessant is. Het enige nadeel hier voor ons is de kostprijs. Voor wat wij nodig zouden hebben zit je al snel aan €2000 en dan moet je nog je zonnepaneel kopen. Dus ofwel wordt dat nog een hele tijd sparen of we zoeken nog wat verder naar andere opties en mogelijkheden.

Als er iemand ons hierbij kan verder helpen, aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *