WANDELEN MET KINDEREN: MECHELSE HEIDE

Er zijn 6 toegangspoorten tot het Nationaal Park de Hoge Kempen en de Mechelse Heide is daar eentje van. Ik heb mijn research gedaan en weet dat er een buggy/rolstoeltoegankelijk pad voorzien is. HOERAY!

Het zandloperpad is een wandeling van 1.5km, super goed te doen dus met kindjes, maar ook zonder kindjes is dit echt wel top. Het geeft je een indruk van wat de Mechelse Heide allemaal in de aanbieding heeft. Denk je dat je gewoon wat in het bos gaat wandelen? Think again, want het landschap is echt verrassend en héél erg mooi. Zand, heide, bomen, water… een prachtige combinatie.

Er staat een ijzige wind, maar de zonnestralen maken héél wat goed. De lengte van de wandeling was voor ons ideaal met Georges. Onderweg kom je ook nog een waterpomp tegen om mee te spelen en een vogelspotplaats. Deze stop is echt een grote, dikke, vette aanrader!

Ahja en nog iets, dit ligt slechts op 5km van het Kruinenpad ;).

Praktisch:
Parkeren kan in de Joseph Smeetslaan 280, Maasmechelen.
Benieuwd naar meer Limburg? Check dan mijn andere posts:
- Leukste openluchtmuseum met kinderen: Bokrijk
- Tussen de toppen van de bomen lopen: het kan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *