TUSSEN DE TOPPEN VAN DE BOMEN LOPEN: HET KAN!

Wie aan Limburg denkt, denkt ook aan de mijnen. Limburg ademt geschiedenis. En het is prachtig om te zien wat de natuur, en dus ook de bomen, uiteindelijk gedaan hebben met het mijnlandschap. In Limburg doen ze er dan ook alles aan opdat dit stukje geschiedenis niet verloren zou gaan.

Daarom maakten ze een 181m lange brug tussen de toppen van de bomen. Het Kruinenpad was geboren! Je wandelt tussen de boomtoppen en waant je er als een echte vogel. Wij deden dit vroeg in de ochtend, want tja, met een kleuter mee is uitslapen er niet altijd bij. Maar hierdoor hadden we het pad wel helemaal voor ons alleen. Zalig! Een héle goeie start van deze prachtige dag!

Praktisch:
Parkeren kan in de Kerkhofstraat in Eisden
Met de fiets? Dan kom je het pad tegen tussen knooppunt 48 en 55
Te voet kan je vanuit Leut een 14km lange wandeling maken (volg hiervoor de rode route)
De toegang is gratis van zonsopgang tot zonsondergang
Benieuwd naar meer Limburg? Check dan mijn andere post:
- Leukste openluchtmuseum met kinderen: Bokrijk

Op zoek naar een kindvriendelijke camperplek in Limburg? Check dan zeker mijn gastblog op A Freedom Adventure.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *