DAYTRIP: CADZAND

Het is er dan toch nog van gekomen om een post te schrijven over ons uitstapje naar Cadzand. In januari gingen we een dagje naar de zee. En wat is er leuker dan een dagje uitwaaien op het strand? Wij houden van verlaten stranden. We zijn niet zo voor de drukte en zullen dan ook altijd de rust opzoeken. En daarom gaan wij zo goed als elke keer naar Noord-Frankrijk of naar het zuiden van Nederland en we gaan ook nooit in de zomer. Als je in de zomer het strand voor jou alleen wil hebben dan is Denemarken zeker een aanrader! Is niet echt bij de deur, I know, maar toch heel erg de moeite! En deze keer was het dus de beurt aan Cadzand. We hebben Basiel niet meegenomen om zo onze volledige aandacht een keertje op Georges te kunnen richten en we hebben er allemaal zo hard van genoten. Al zou je dit niet zeggen gezien de foto, maar Georges heeft momenteel niet zoveel zin om op de foto te staan… kleuters…

Wat heel leuk is in Cadzand zijn de strandpaviljoenen. Zoals de Piraat. Deze is zeker een aanrader met kindjes. Alles is er heel kindvriendelijk en er staat buiten ook een piratenschip in het zand, dus ik kan me inbeelden als je hier in de zomer een terrasje doet, jullie mini’s super veel plezier kunnen beleven op de piratenboot. Als je er ’s middags wil eten, houd er dan zeker rekening mee dat het heel druk kan zijn. Maar hun pannenkoeken zijn zeker en vast een aanrader.

Reflecties, dat vind ik echt zo dankbaar om te fotograferen. Het levert altijd super leuke foto’s op. Ik denk dat die paaltjes aan de zee op ontelbaar veel foto’s staan, maar ik kon het toch ook niet laten om er een reflectie foto van te nemen. Ik ben momenteel ook bezig met het experimenteren met camera instellingen en een fotobewerkingsprogramma ACDSee. Ik hoop hier binnenkort ook een post over te schrijven met mijn bevindingen hierover. Ik doe het op mijn eigen, trial en veel error, manier, maar ik vind het vooral heel leuk om mee bezig te zijn. Oefening baart kunst zeggen ze hรฉ. En wie weet word ik er ooit, op een dag, heel goed in of …. niet :).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *