EXPO MET KINDEREN: DE MAGIE VAN TIK TAK

Sinds oktober loopt er in het Fort Napoleon in Oostende een expo van Ketnet Junior. Het thema? Tik Tak! Zalig… pure nostalgie voor ons, zuivere verwondering voor Georges. Deze stond al langer op ons lijstje, maar door Corona was deze expo een tijdje op slot gegaan. Toen we hoorden dat de musea terug open gingen boekten we direct onze tickets. We kozen voor een weekdag en dat bleek de perfecte zet! We hadden de expo zo goed als voor ons alleen.

Aangekomen op deze prachtige locatie en Georges zijn verbeelding werd al meteen aangescherpt. Het Fort is een fantastisch decor om in rond te dwalen. Voor ons was het de eerste keer dat we hier waren en het maakte best wel een indruk op ons alle drie.

We stapten de wondere wereld binnen van Tik Tak. Georges weet niet waar eerst en loopt als een kip zonder kop doorheen de expo. Verwonderd van alles wat hij kent van op tv nu plots in het echt te zien. Het is zalig om hem zo bezig te zien. Nadat hij alles als een wervelwind doorkruist had, keerde hij terug om de dingen wat meer in detail te bekijken en te beleven.

De volledige expo zet in op een totaal beleving met geluid, licht, beweging… We vergeten even al de rest en laten ons helemaal onderdompelen.

Je kan hier zelfs sterren aan de hemel doen verschijnen! Wauw! Onze kleine man is helemaal onder de indruk. En wij… genieten.

Georges zijn favoriet van deze expo? De duikboot. Het is dan ook prachtig gemaakt! Met de muziek van Tik tak en de beste kapitein van de wereld, varen we terug huiswaarts.

Nieuwsgierig geworden naar deze expo?

Praktisch:
De expo loopt van 30 oktober 2021 tot 30 januari 2022. Tickets kan je hier bestellen. 
Parkeren kan aan het Fort zelf: Vuurtorenweg 13 8400 Oostende. 

COVID-19 maatregelen:
Op de volledige expo zijn er voldoende plaatsen voorzien om je handen te ontsmetten en/of het aangeraakte materiaal. Mondmasker is verplicht voor iedereen +12 jaar. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *