REIZEN MET KINDEREN IS DE MAX: TOP 5 FAMILY TRAVEL BLOGS

Of dat reizen met kinderen de max is? Ik ben er altijd al van overtuigd geweest dat reizen zeker ook kan of zelfs nog leuker is met kinderen. Hun kijk op de dingen, hoe ze openbloeien en volledig zichzelf kunnen zijn, zijn maar enkele zaken die een meerwaarde geven aan reizen met kinderen. Ben je nog niet overtuigd of zoek je tonnen inspiratie. Neem dan absoluut een kijkje op deze fantastische familie reisblogs!

Withkidsontheroad.

Ze lopen er niet mee te koop, maar in maart 2021 wonnen ze wel degelijk de prijs van de Belgian Travel Blog Awards voor Best Family Travel Story, en dit geheel terecht. Ze maken (h)eerlijke verhalen en daarbij prachtige foto’s. Dat ze ook nog eens hard rock zijn bewijzen ze met het verkopen hun eigen reizen. Die kan je via hun website boeken, hoe cool is dat?

Volg dit fantastisch gezin op Instagram en check zeker hun mooie website, waar je ook je eigen reis kan boeken!

Kusjesvanons

Dit gezin verblijft momenteel in Spanje, maar hebben al enkele topbestemmingen achter de rug. Zuid-Afrika bijvoorbeeld, deze komt toch ook steeds hoger op mijn bucketlist te staan. Zoek je slaapplaatsen, wil je op citytrip of toch liever kamperen? Dan is dit je bron van informatie!

Dat kinderen niet altijd zin hebben om op de foto te staan, daar heeft iedereen al mee te maken gehad. Maar dat dit dan toch prachtige plaatjes kan opleveren kan je zien op hun Instagram. Bekijk zeker ook hun blog, want die puilt uit van de inspiratie. En psssst… ze hebben ook een gloednieuw Travelmagazine.

Langsdekust

Dit gezin met 2 kleine kindjes trok meer dan 1 jaar rond door Europa met hun oldtimer camper. Sinds kort zijn ze terug thuis in Nederland. Maar dat neemt niet weg dat je nog steeds kan wegdromen bij het zien van de meest fantastische camperplekken om te overnachten. De kracht en pracht van de natuur is zo overweldigend, zelfs op foto! Machtig om te zien.

Ze hebben geen eigen blog, maar schreven wel enkele super leuke en interessante blogberichten op NKC (= de grootste camperclub van Europa). Je kan ze ook nog steeds volgen op Instagram. Check zeker ook Studiomeems, ze maakt echt de leukste logo’s en ontwerpen!

Simpelweg

Nederlandstalige blog van een gezin van 4. Buiten zijn, één met de natuur, dat is hun hoogste goed. Ze delen super leuke tips voor uitjes met kinderen dichtbij of ver weg. Momenteel zijn ze op een 6 maanden durende roadtrip door Europa. Corsica komt hiermee ook op mijn lijstje te staan! Zo mooi!

Volg hun fantastische tijd op Instagram en check hun leuke blog!

The Global Wizards

Engelstalige blog van een Belgisch gezin. Ze verkochten hun hebben en houden om de wereld te gaan ontdekken. Ze geven oneindig veel interessante tips over doen wat je graag doet, financieel onafhankelijk leven, meer tijd samen doorbrengen en dat allemaal in een duurzaam jasje. Of ben je gewoon op zoek naar mega coole bestemming om met je kinderen te gaan ontdekken? Dan zal je hier echt wel je antwoord vinden!

Wil je dit top gezin ook leren kennen? Check dan hier hun mooie website en volg ze op Instagram. Momenteel reizen ze door Ijsland met een camper… om bij weg te dromen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *