GOT BAG VOOR KINDEREN: MINI VERSIE MET GROTE IMPACT

Remember mijn post over de Rolltop Got Bag? (Zeg het je niet onmiddellijk iets, dan kan je deze hier (her)lezen.) Maar er is dus fantastisch nieuws! Ze hebben nu ook een kids collectie. Hoe leuk is dit?! Zelf vinden we het zo belangrijk dat we DE boodschap meegeven met Georges en de generaties die achter ons komen. Maar ik hoor je al denken: Evi, over welke boodschap heb je het? Wel neem even de tijd om het hieronder allemaal te lezen waar het over gaat.

CREAT AN IMPACT

Wij hebben vorig jaar als gezin grote stappen gezet op onze weg naar een duurzamer leven: verpakkingsvrij winkelen, tweedehandskledij kopen, groenten en fruit op de bio boerderij gaan plukken, zoveel mogelijk de fiets nemen… En ik zeg als gezin, want dat vinden wij een héél belangrijk punt. Wij willen Georges ook meenemen in dat verhaal, zodat het voor hem geen stappen meer zijn die nog genomen moeten worden. Maar gewoon evidenties zijn. Waarom hebben we het dan eigenlijk over Got Bag?

Elk Got Bag product is gemaakt van plastiek dat ze in Indonesië uit de zee vissen. Het opgeviste plastiek wordt gereinigd en gesorteerd om daarna vermalen te worden tot pellets. En daarna worden er van deze pellets garens gemaakt waarmee ze dan de rugzakken kunnen maken. Zoals je kan lezen past dit dan ook volledig binnen onze filosofie hoe wij onze wereldbol zouden moeten behandelen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Hear me out!

Voor elke MINI BACKPACK wordt er 1.2 kg opgeviste plastiek gebruikt! De rugzakken zijn extra licht voor de kindjes en handig om te openen en dicht te doen. Ze zijn waterdicht en je hebt 2 jaar garantie. Do I have to say more?

Wel ja, misschien nog dit. Klik hier als je je eigen Got Bag wil. Zo heb je EN een prachtige rugzak EN draag je je steentje bij voor een properdere wereld!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *