ONS NIEUW GEZINSLID: T3LMA

Het is hier al een tijdje stil wat reizen betreft. Na onze adembenemende reis doorheen IJsland, hadden we wat tijd nodig om even te bekomen. Al die zotte indrukken verdienen een plaatsje in ons hart. En terwijl we van deze reis nog aan het bekomen waren kwam er plots een nieuwe camper op ons pad. We waren instant verliefd en besloten haar de nieuwe, warme thuis te geven die ze verdient. Meet our beautiful T3lma (Telma)!

Ze heeft alles wat we willen: een hoog dak (kunnen we rechtstaand onze kleren aandoen, geen overbodige luxe lijkt me), geen tussenwand waardoor Basiel bij ons zit terwijl we rijden, een apart bed voor Georges… Toen we haar gekocht hadden en naar huis reden, alle drie met een big smile op ons gezicht, kwamen we op de naam. Een mooie, oude naam. Het staat haar zo goed. De verwijzing naar T3, het model van deze camper, kwam pas nadien. Dat ze een oldtimer is, vinden wij echt de max. Zij zal ons reistempo bepalen, waardoor het nog meer van slow traveling zal zijn, zalig!

Op punt

Twee weken nadat T3lma op ons pad kwam, deden we een bod op een stuk grond. Daarover kan je via deze link alles te weten komen. Maar dus moesten we onze focus verdelen. En tussen het vele regelen door, vonden we toch de tijd om T3lma op punt te zetten om er mee op avontuur te kunnen gaan.

Hierbij een greep uit de aanpassingen die we deden:

Nieuw kussenovertrek

Sterrenhemel (hier nog zonder sterren)

Schoenrek

Boekenrekje

Kurkwand

Bert zorgde er ook nog voor dat ze waterdicht is. Er kwam namelijk via de kofferklep en het achterraam wat water binnen. Maar dat is nu opgelost. Er werd ook nog een nieuwe kraan geïnstalleerd en de gasaansluiting werd (deels) vernieuwd. En niet onbelangrijk, ze kreeg ook de nodige naambekendheid. Je ziet het, we hebben niet stilgezeten ;).

Maar oké, ze is nog niet helemaal afgewerkt. Zo moet de verwarming nog eens nagekeken worden en willen we er een andere vloer in leggen. Maar dat is dus voor later. Ondertussen namen we ook afscheid van onze witte camper. Deze heeft ondertussen nieuwe eigenaars en is in héél goede handen, thank God for that. Want dat was echt zo een beetje ons kindje. Helemaal van scratch gebouwd. Maar kijk, de tijd is rijp voor nieuwe avonturen. Samen met T3lma.

Het volgende bericht zal dus over onze eerste trip zijn, spannend!! Waar we heen gaan en hoe T3lma ons zal bevallen lees je dus een volgend keertje!

Let the sun always shine! Adios, amigos!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *