DE OMNIA OVEN, ZOVEEL MEER DAN EEN CAMPINGOVENTJE

Door ons woonproject, hebben wij enkele maanden geen oven meer in de keuken. Net nu in de wintermaanden. Wij waren dan ook echt in de wolken toen we de Omnia oven toegestuurd kregen. Want niets zo leuk dan iets lekkers te bakken op donkere, koude, regendagen, toch?!

MINIMALISTISCH BAKKEN

IMG_20231107_101902
IMG_20231107_101141
previous arrow
next arrow

De Omnia oven heeft veel voordelen, maar de belangrijkste, vind ik, is dat hij zo compact is! Alles past in een handig (opberg)tasje. Je kan hem dus thuis gebruiken, maar ook meenemen op reis. Hoe zalig is dit!? En wat een mogelijkheden krijg je er niet bij om te koken in een campertje. Wij gaan deze dan ook zeker meenemen op onze roadtripjes met T3lma om allerlei lekkers klaar te maken.

WAT KAN JE ER IN KLAARMAKEN?

IMG_20231119_143952
IMG_20231119_143310
IMG_20231119_155249
IMG_20231207_182229
IMG_20231207_190946
rpt
previous arrow
next arrow

Eigenlijk kan je alles wat je in een standaard oven zou klaarmaken, bereiden in de Omnia. Van cakejes, tot pizza’s, frietjes, broodjes bakken en zovéél meer. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Voor iedereen en voor elk moment op de dag kan de Omnia gebruikt worden. Het opent echt deuren voor een meer gevarieerd menu zonder dat je een vaste oven nodig hebt.

Wat ik het moeilijkste vind aan bakken met de Omnia, is het regelen van je gasvuur zodat de onderkant niet aanbakt en de bovenkant wel gaar is. Zo was onze pizzadeeg aan de onderkant wel een beetje héél erg krokant. Een goeie reden om te blijven oefenen!

En als je nu denkt, amai wat een top product, sta er dan eens bij stil dat dit oventje al bestaat van in de jaren ’40. Back to basics is altijd een goed idee. Zonder gedoe, zonder grote toestellen die super veel energie verbruiken, zonder tralalaatjes. Gewoon dit oventje, een warmte bron en bakken maar.

Wil je nog meer weten over de werking van de oven of ben je op zoek naar recepten? Check dan de website van Omnia en volg mij op Instagram, daar deel ik wat we er allemaal in klaar maken.

Smakelijk amigo’s!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *